Aku nak jual HTC Touch

Aku ada smartphone. HTC Touch. Umur 10 bulan. Aku nak jual HTC Touch tu. Maka datanglah sahabat baik aku, Mok Aji Kupik a.k.a kotautak, memohon diskaun melalui yahumenjer.

M.A.K: RM800? mahalnya, kasi RM500 sudahlah.
Aku: ko tau tak, ada org jual yang dah setahun lebih pun RM550.
Aku: kira aku bg kat ko 800 tu murah lah tu.
Aku: patutnya kawan2 ni kena letak 899.99
Aku: ko tau apasal? sebab nanti malam2 buta tepon aku – “pok jak! apa tepon ko jual kat aku ni rosak ni! apasal tak boleh video call!?” pastu aku pun terpaksa la jawab dalam menahan kemarahan – “phone tu memang tak boleh buat video call, dia takde 3G”
Aku: faham?
M.A.K: bongok
M.A.K: siot je ko nye skrip

Gelak ketawa gembira. bongok pun bongok lah. Puas ati aku.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: