Perihal Kedai

Kedai Kompiter

Hari ni aku ke Plaza Alam Sentral, Shah Alam sebab nak belikan RAM untuk komputer adik aku. Kedai feveret aku setakat ni, Thundermatch, kat tingkat 4. Premisnya bapak besar, barang-barang pun banyak. Paling penting, murah. Tapi satu je aku jem ngan diorang ni. Dah 3 kali aku gi, dan 3 kali jugak aku nak pakai kad kredit (aku suka kumpul loyalty points). Setiap kali tu lah jugak, mesin kad kredit diorang tu buat hal. “Kemon la bang!” (to quote Zaini CKE), kedai besar-besar, branch merata-rata pun, ada problem? Nasib baik ATM dekat.

Gerai Bergerak Cendol/Laksa

Kalau kamu jenis manusia yang gila makan, pastikan satu hari nanti sampai ke gerai bergerak laksa/cendol kat depan Tesco Extra Seksyen 13 Shah Alam. Cendol biasa, semangkuk RM1.20, berpulut RM1.50. Beh ooo!!!

Advertisements

3 Responses to Perihal Kedai

  1. AKU says:

    Bro..
    Tak jadi cari RAM kat PC fair ek? Aritu aku tido sampai tghari, lupa nak inform ko yang aku tak leh join pi PC fair.hehehe..

  2. Izzat says:

    hehe. maleh la aku nak meredah kesesakan. price difference bukan banyak pon. kalau amek kira parking & minyak & tol, entah2 sama je – without the kepenatan. haha.

  3. sue says:

    my best cendol spot kalukat shah alam .. the one kat depan masjid seksyen 16 kot … bertentangan dengan rumah flet oren/coklet … just after roundabout yg ade show room toyota and shell tu .. betul ke seksyen 16 situ? hehe dia guna van ajork

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: